Om SBMI​​

Formål

SBMI har til formål at give opdateret kvalitetsrådgivning inden for områderne: Indeklima, arbejdsmiljø og eksternt miljø. SBMI skal på analytisk, teknisk og medicinsk baggrund formidle resultater og derved forebygge sygdom.

Hvad kan vi?

SBMI kan undersøge, om en bygning eller lokalitet er syg eller sund (Sick Building Syndrome/Healthy Building).

SBMI er indeklimateknisk rådgiver ved nybyggeri og bygningsrenovering (udvælgelse af byggematerialer) samt rådgiver i arbejdsmiljø.

SBMI afholder foredrag for såvel offentlige som private institutioner og firmaer. Derudover foretager vi også lægeinterviews, spørgeskemaundersøgelser på arbejdspladser, APV (arbejdspladsvurderinger) samt undersøgelser og afhjælpning i forbindelse med psykisk arbejdsmiljø.

Vores medarbejderstab er højt uddannet og tværfagligt sammensat med kompetencer inden for biologi, mikrobiologi, geologi, mineralbiologi, ingeniørvidenskab og bygningsfysik.

​Den tværfaglige baggrund gør os i stand til at påtage os udfordrende opgaver, som ligger uden for mange rådgivende ingeniørers og analysefirmaers kompetenceområder.

Kundegruppe

Vore kundegruppe omfatter boligforeninger, kommuner, regioner, statslige institutioner og styrelser samt private virksomheder. SBMI kontaktes enten direkte af disse kunder eller af deres bygherrerådgivere (ingeniør- og arkitektfirmaer).

Inden for analyse og rådgivningsområdet er der mange små og mellemstore kunder, blandt andet entreprenører, nedrivere, sanitører og håndværkere.

Kontakt os på telefon 45 76 52 13 eller e-mail info@sbmi.dk, hvis De ønsker et bygnings- eller arbejdsmiljøproblem analyseret og løst.

SBMI yder indsats og rådgivning med omtanke.

SBMI A/S

CVR: 76491119

Rungstedvej 21

DK-2970 Hørsholm 

​Man-tors: 09-16.30

Fredag: 09-16.00